Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raam 20
5422 WX Gemert
0492 – 362 862 - info@raaijmakerstegelsensanitair.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over Raaijmakers - Over Raaijmakers Over Raaijmakers - Over Raaijmakers
50 jaar vakmanschap in badkamers

RAAIJMAKERS TEGELS & SANITAIR IN GEMERT

Welkom bij Raaijmakers Tegels & Sanitair in Gemert, dé badkamerwinkel waar vakmanschap en passie samenkomen. Al meer dan 50 jaar leveren wij hoogwaardige producten en bieden wij een uitgebreide service aan onze gewaardeerde klanten. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, advies of de perfecte materialen voor jouw nieuwe badkamer, bij Raaijmakers Tegels & Sanitair ben je aan het juiste adres.

Over Raaijmakers - 50 jaar vakmanschap

Op naar 50 jaar vakmanschap

In 1976 richtte Jan Raaijmakers zijn eigen tegelzetbedrijf op in Gemert. Het bedrijf groeide in de jaren tachtig uit tot een badkamer speciaalzaak. Zo konden we de complete badkamer aanbieden, van showroom inspiratie tot en met de installatie van de badkamer. Jan kom je nog steeds in de winkel tegen, waar hij met drie collega's voor een warm onthaal zorgt: zijn zoon en huidige eigenaar Arjan, badkamer ontwerper Bart en showroom specialist Fenne.

We luisteren graag hoe de badkamer van jouw dromen eruitziet. Met onze eigen team van doorgewinterde tegelzetters en installateurs vertalen we jouw ontwerp naar een badkamer waar je jarenlang plezier van hebt. Zo maken wij van al het moois in de showroom snel iets tastbaars, om die droom badkamer een stap dichterbij te brengen. In Gemert staan we voor je klaar om je bij elke stap van het proces te adviseren en begeleiden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamer inspiratie Gemert

Ga je met jouw badkamer aan de slag? Bezoek onze showroom in Gemert en geniet van twee verdiepingen aan badkamer inspiratie. Vind jouw favoriete badkamer opstelling en ontdek ons uitgebreide assortiment baden, douches, tegels en accessoires. De showroom is zo ontworpen dat je direct kunt zien hoe verschillende elementen samenwerken om een harmonieus geheel te vormen.

Over Raaijmakers - Badkamer inspiratie Gemert & Sanitair Gemert
Over Raaijmakers - Badkamer inspiratie Gemert & Sanitair Gemert

Sanitair Gemert

Bij Raaijmakers Tegels & Sanitair begrijpen we dat sanitair zowel functioneel als fraai ogend moet zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardig sanitair. Van moderne douches en luxe badkuipen tot elegante wastafels en maatwerk badkamermeubels. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, duurzaamheid en stijl.

Ons team van badkamer specialisten begeleidt jou bij elke stap van het proces

Tegels Gemert

Tegels spelen een cruciale rol bij het creëren van sfeer in je badkamer. Bij Raaijmakers Tegels & Sanitair hebben we een uitgebreide collectie wand- en vloertegels voor alle wensen en smaken. Of je nu houdt van strakke moderne tegels of juist de voorkeur geeft aan een vintage vormgeving, wij hebben voor elk wat wils. Onze tegel experts voorzien je graag van advies over tegelcombinaties voor jouw nieuwe badkamer.

Ook voor een tegelvloer in de woonkamer, keuken en toiletruimte ben je bij ons aan het juiste adres. 

Over Raaijmakers - Tegels Gemert & Maatwerk Gemert
Raaijmakers badkamer adviseurs Arjan en Bart

Maatwerk Gemert

Een badkamer weerspiegelt persoonlijkheid. Met onze maatwerk oplossingen worden jouw wensen vakkundig in de nieuwe badkamer gegoten. Onze ervaren adviseurs Arjan en Bart voeren elk project met precisie uit. Waar Arjan het vak al op jonge leeftijd leerde door met vader Jan mee te gaan, heeft Bart een achtergrond in het ontwerpen van exclusieve badkamers. Welke adviseur je ook treft: hun oog voor detail is in het hele traject voelbaar. Van de eerste ontwerpschets en het uitzoeken van tegels en sanitair tot en met de installatie en de oplevering van de badkamer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Complete badkamer inclusief montage

Naast het leveren van hoogwaardige producten bieden wij ook professionele installatiediensten aan via ons ervaren team van vakmensen. Of je nu alleen behoefte hebt aan advies of de volledige installatie van je nieuwe badkamer wilt uitbesteden, wij staan voor je klaar. Ons team zorgt voor een vakkundige en zorgeloze installatie, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw nieuwe badkamer. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op en laat ons je begeleiden naar de badkamer waar je altijd al van hebt gedroomd.

Over Raaijmakers - Complete badkamer inclusief montage
Met liefde gemaakt
Afspraak maken