Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raam 20
5422 WX Gemert
0492 – 362 862 - info@raaijmakerstegelsensanitair.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Hotbath doucheset
Hotbath doucheset - Hotbath doucheset Hotbath doucheset - Hotbath doucheset
Voor extra comfort in je doucheruimte

Hotbath Doucheset

Bij Hotbath heb je de keuze uit diverse producten voor je badkamer. Voor extra comfort en gemak heeft Hotbath ook complete douchesets in het assortiment. Deze sets bestaan uit een hoofddouche, handdouche en thermostaatkraan. Laat je inspireren door de mogelijkheden!.

Hotbath doucheset - 1. Hotbath inbouw doucheset met thermostaat

Hotbath inbouw doucheset met thermostaat

Voor meer bewegingsvrijheid tijdens het douchen is de complete inbouwset van Hotbath een goede oplossing. Al het leidingwerk is bij een inbouwset in de muur verwerkt. Enkel de hoofddouche, handdouche en het bedieningspaneel zijn zichtbaar. Dat geeft een moderne, minimalistische sfeer. Let er wel op dat er tijdens de installatie hak- en breekwerk aan te pas komt. Voor een kleine metamorfose is een opbouw doucheset dan ook meer geschikt.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Raaijmakers Tegels & Sanitair in Gemert voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Opbouw stortdoucheset met thermostaat

Het grootste voordeel van een opbouwset is dat er geen complete verbouwing nodig is. Bij deze praktische opbouw stortdoucheset is de thermostaatkraan op de muur geïnstalleerd. Je kunt de set combineren met alle lijnen van Hotbath.

Hotbath doucheset - 2. Hotbath Opbouw stortdoucheset met thermostaat
Hotbath doucheset - 2. Hotbath Opbouw stortdoucheset met thermostaat

De complete douchesets van Hotbath zijn verkrijgbaar in meerdere designs, waardoor er altijd een set is die past bij de stijl van je badkamer. Kies bijvoorbeeld voor de Buddy of de klassieke Amice. Naast de standaard pakketopties kun je altijd extra opties toevoegen, zoals een extra grote douchekop.

Uitgelicht: Hotbath Gal doucheset

Deze matzwarte inbouw doucheset uit de Gal serie springt in het oog tegen deze lichtkleurige wand. Elegante lijnen en stoere vormen komen samen tot een verrassende look. Niet alleen het aanzicht is bijzonder fraai; bij het aanraken van de doucheset voel je de hoogwaardige materialen, waarbij de mengkraan bijzonder soepel te bedienen is. Ook is de Gal doucheset zuinig met warmwaterverbruik, terwijl de douchesensatie hetzelfde blijft.

Creëer eenheid in de badkamer en combineer deze doucheset met de matzwarte Gal fonteinkraan.

Sfeerbeeld van doucheruimte met beige tegels, inbouw nisje en matzwarte Gal doucheset

DOUCHESETS IN VELE DESIGNS

Hotbath - Get together doucheset - vierkant
Hotbath - Get together doucheset - met cascade regendouche
Hotbath - Get together doucheset - met staafmodel handdouche
Hotbath - Get together doucheset met regendouche

EcoAir technologie

Douchen terwijl je het milieuvriendelijk bezig bent? Alle opbouw douchetsets van Hotbath zijn voorzien van EcoAir technologie. De douchekop zuigt verse lucht aan en vermengt de lucht met water. Dit zorgt voor volle druppels, terwijl er minder water verbruikt wordt. Zo bespaar je ongemerkt liters water.  

Hotbath Shower Power Systeem  

Het Hotbath Shower Power systeem zorgt ervoor dat je met minimaal waterverbruik kunt douchen zoals je gewend bent. De douchekoppen met een diameter van 20 cm werken optimaal vanaf een CW3 cv-ketel. Bij een hoofddouche met een diameter van 25 cm geniet je van een comfortabele waterstraal met een CW4 cv-ketel of hoger.

HOTBATH COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken