Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raam 20
5422 WX Gemert
0492 – 362 862 - info@raaijmakerstegelsensanitair.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Expert in tegels - Expert in tegels Expert in tegels - Expert in tegels
Raaijmakers Tegels & Sanitair

Expert in tegels

Ben je op zoek naar tegels voor de badkamer, toiletruimte, woonkamer, keuken of het terras? Kom een kijkje nemen in onze showroom in Gemert. Bij Raaijmakers Tegels & Sanitair nemen we je graag mee langs onze uitgebreide collectie tegels. Graag voorzien we je van informatie en advies welke tegels bij jouw badkamer of woonkamervloer passen. Heb je jouw tegels gevonden en ben je klaar voor de renovatie? Dan zorgen onze tegelzetters voor een strakke oplevering.

Tegel inspiratie in Gemert

Wil je inspiratie opdoen of ben je op zoek naar tegels? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom in Gemert. Op de begane grond vind je tegels in verschillende stijlen, kleuren en formaten. Vraag je je af hoe de tegels er uitzien in jouw woning of badkamer? Geen zorgen. We hebben onze showroom zo ingericht dat we jou een realistisch beeld bieden.

Onze tegel specialisten staan klaar om samen met jou de mooiste combinaties te creëren.

Expert in tegels - Tegels voor de badkamer & Tegel inspiratie in Gemert
Expert in tegels - Tegels voor de badkamer & Tegel inspiratie in Gemert

Tegels voor de badkamer

De badkamer en toiletruimte zijn belangrijke ruimtes in huis waar tegels een grote rol spelen. In Gemert hebben we een ruime collectie wand- en vloertegels, speciaal ontworpen voor deze ruimtes. Of je nu houdt van een moderne look met strakke witte tegels of juist gaat voor een warme uitstraling met natuursteen, er is altijd wel een passende badkamertegel te vinden.

Een badkamer met zorgvuldig gekozen tegels is een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl

Soorten tegels

We bieden tegels van diverse materialen aan, waaronder keramische tegels en natuursteen tegels. Keramische tegels zijn populair vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsgemak en veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en formaten, waardoor je eindeloos kunt combineren en variëren. Natuursteen tegels, zoals marmer, hebben een unieke charme door hun natuurlijke uitstraling en variaties in kleur en textuur.

Expert in tegels - Soorten tegels & 50 jaar vakmanschap tegels zetten
Expert in tegels - Soorten tegels & 50 jaar vakmanschap tegels zetten

Tegelvloer in de woonkamer

Ook voor een tegelvloer in de woonkamer ben je bij Raaijmakers Tegels & Sanitair in Gemert aan het juiste adres. De woonkamervloer bepaalt grotendeels de uitstraling van je huis. Veel mensen stemmen hun hele interieur af op de vloer. Geavanceerde productietechnieken leveren tegels in een prachtige beton- en houtlook af. Dat maakt een tegelvloer in de woonkamer erg aantrekkelijk. Met meer dan 45 jaar tegel ervaring op zak, helpen we je graag om jouw ideale tegelvloer uit te zoeken. 

Terrastegels

Bij Raaijmakers Tegels & Sanitair vind je niet alleen tegels voor binnenshuis, maar ook voor buitentoepassingen zoals terrassen. Met hun uitgebreide assortiment aan terrastegels kun je jouw buitenruimte transformeren tot een stijlvolle en functionele plek. Of je nu houdt van een moderne strakke look of juist gaat voor een natuurlijke uitstraling, er is altijd wel een tegel die bij jouw wensen past. De terrastegels zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en hebben een lange levensduur.

Kortom, voor al jouw tegelbehoeften ben je bij Raaijmakers Tegels & Sanitair in Gemert aan het juiste adres. Met hun jarenlange ervaring, uitgebreide assortiment en vakmanschap kunnen zij jou helpen om de perfecte tegelkeuze te maken voor iedere ruimte in huis.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Expert in tegels - Terrastegels
Expert in tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Gemert

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken