Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raam 20
5422 WX Gemert
0492 – 362 862 - info@raaijmakerstegelsensanitair.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Helmond - Badkamers Helmond Badkamers Helmond - Badkamers Helmond

Badkamers Helmond

Welkom op de pagina voor badkamers in Helmond! Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer en woon je in de omgeving van Helmond? Dan ben je bij Raaijmakers Tegels & Sanitair in Gemert aan het juiste adres!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamerwinkel nabij Helmond

Raaijmakers Tegels & Sanitair is dé specialist op het gebied van badkamers in de regio Helmond. Met meer dan 45 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede en functionele badkamer is. Onze showroom in Gemert biedt een uitgebreid en hoogwaardig assortiment voor de badkamer. Zo tref je op de begane grond onze tegel collectie. Op de eerste etage vind je sanitair en complete badkamer opstellingen terug.

Badkamers Helmond - 1. Badkamers Helmond 2. Maatwerk badkamers Helmond
Badkamers Helmond - 1. Badkamers Helmond 2. Maatwerk badkamers Helmond

Maatwerk badkamers Helmond

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen en behoeften heeft als het gaat om een nieuwe badkamer. Daarom bieden wij bij Raaijmakers Tegels & Sanitair maatwerkoplossingen aan. Onze ervaren adviseurs staan klaar om samen met jou de perfecte badkamer te ontwerpen, passend bij jouw stijl, voorkeuren en budget. Of je nu op zoek bent naar een moderne, klassieke of landelijke badkamer, bij ons vind je altijd wat je zoekt.

Badkamer renovatie Helmond

Bij Raaijmakers Tegels & Sanitair staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken die garant staan voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie van jouw nieuwe badkamer, waarbij zij rekening houden met al jouw wensen. Ook na de oplevering kun je rekenen op onze uitstekende service.

Badkamers Helmond - 3. Badkamer renovatie Helmond 4. Showroom nabij Helmond
Badkamers Helmond - 3. Badkamer renovatie Helmond 4. Showroom nabij Helmond

Showroom nabij Helmond

Benieuwd naar ons assortiment? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Gemert, gelegen op slechts een korte afstand van Helmond. Hier kun je inspiratie opdoen en onze verschillende badkamer opstellingen bekijken. Onze adviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw droombadkamer werkelijkheid wordt!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken