Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raam 20
5422 WX Gemert
0492 – 362 862 - info@raaijmakerstegelsensanitair.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamers Deurne - Badkamers Deurne Badkamers Deurne - Badkamers Deurne

Badkamers Deurne

Woon je in Deurne of daar vlakbij en zoek je naar een winkel voor jouw nieuwe badkamer? Dan ben je bij Raaijmakers Tegels & Sanitair in Gemert aan het juiste adres! Kom vrijblijvend langs, we zijn reuze benieuwd naar jouw badkamer wensen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamerwinkel omgeving Deurne

In onze showroom, een klein stukje weg van Deurne, vind je een ruim assortiment tegels en sanitair op de begane grond. Op de eerste etage staan complete badkamer opstellingen opgesteld, waar je volop inspiratie kunt opdoen. Van moderne en strakke tot klassieke en landelijke stijlen, wij hebben voor ieder wat wils. En als jij een specifieke visie hebt voor jouw badkamer, dan maken wij graag een maatwerkoplossing voor je. Zo wordt jouw droombadkamer werkelijkheid!

Badkamers Deurne - 1. Badkamers Deurne 2. Maatwerk badkamers Deurne
Badkamers Deurne - 1. Badkamers Deurne 2. Maatwerk badkamers Deurne

Maatwerk badkamers Deurne

In onze showroom, een klein stukje weg van Deurne, vind je een ruim assortiment tegels op de begane grond. Op de eerste etage staan complete badkamer opstellingen opgesteld, waar je volop inspiratie kunt opdoen. Van moderne en strakke tot klassieke en landelijke stijlen, wij hebben voor ieder wat wils. En als jij een specifieke visie hebt voor jouw badkamer, dan maken wij graag een maatwerkoplossing voor je. Zo wordt jouw droombadkamer werkelijkheid!

Badkamer renoveren Deurne

Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Ze luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en helpen je bij het ontwerpen van de perfecte badkamer. Met als resultaat een uniek en persoonlijk eindresultaat dat helemaal past bij jouw smaak en budget. En ook na de oplevering kun je op ons rekenen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie en oplevering.

Badkamers Deurne - 3. Badkamer renovatie Deurne 4. Showroom nabij Deurne
Badkamers Deurne - 3. Badkamer renovatie Deurne 4. Showroom nabij Deurne

Showroom nabij Deurne

Dus kom langs in onze showroom in Gemert, vlakbij Deurne, en ontdek ons veelzijdige assortiment. We staan te popelen om je te voorzien van deskundig advies. We leiden je graag rond langs de tegels, het sanitair en de badkamermeubels. En onder het genot van een kop koffie of thee beantwoorden we al je vragen. Zo ceëren we samen jouw ideale badkamer. Een plek om elke dag van te genieten!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken