Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raam 20
5422 WX Gemert
0492 – 362 862 - info@raaijmakerstegelsensanitair.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Badkamer op maat - Badkamer op maat Badkamer op maat - Badkamer op maat
Raaijmakers Tegels & Sanitair

Badkamer op maat

Elke badkamer weerspiegelt persoonlijkheid. Een plek in huis waar je even tot jezelf komt, ontspant en de dag begint. Bij Raaijmakers geloven we in de kracht van maatwerk, want iedereen verdient een karaktervolle badkamer. Ook voor jou creëren we graag een badkamer op maat.

Badkamer op maat - Adviesgesprek nieuwe badkamer

Maatwerk badkamer advies

Met een vrijblijvend gesprek bespreken we hoe jouw maatwerk badkamer eruitziet. Onder het genot van een kop koffie of thee kijken we naar jouw wensen, de ruimtelijke kenmerken en technische mogelijkheden van de badkamer. Heb je inspiratie opgedaan, een moodboard gemaakt of al een eerste badkamer ontwerp? Neem het gerust mee of stuur ze van tevoren naar ons op. Zo vinden we samen onze weg naar jouw perfecte badkamer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Maatwerk badkamer ontwerp

Een 3D ontwerp geeft de badkamer haar tastbare vorm. Samen bepalen we de indeling en de afmetingen van het meubilair. Vervolgens kijken we naar jouw favoriete kleuren en materialen en hoe we deze op slimme wijze kunnen combineren. Dit resulteert in een eerste voorstelling van jouw nieuwe badkamer. Zodra we allebei tevreden zijn, gaan we verder met de volgende spannende fase: het kiezen van de tegels, het sanitair en de badkamermeubels.

Ontwerp van een nieuwe badkamer
display van diverse waskommen in verschillende kleuren, zoals rood en blauw, en vormen als rond en rechthoekig

Maatwerk productadvies

In onze ruime showroom beginnen we op de begane grond, waar we met wand- en vloertegels het fundament van de badkamer gaan leggen. Vervolgens gaan we naar de eerste verdieping voor het selecteren van sanitair en badkamermeubels. Wat dacht je van waskommen in jouw favoriete kleur op een maatwerk badkamermeubel? Als laatste gaan we op zoek naar de finishing touch met badkamer accessoires, zoals een eiken wandplank, luxe toiletrolhouder of hanglampen.

We maken een unieke tekening waar jouw persoonlijke stijl wordt vertaald naar de beschikbare ruimte

Tegelzetten is maatwerk 

We staan bekend om ons vakmanschap op het gebied van tegelzetten. Onze tegel experts adviseren je graag over de stijlen, materialen en mate van duurzaamheid. Daarnaast kunnen we gelijk een offerte voor het tegelzetwerk voor je opstellen. Wil je graag natuursteen tegels voor de badkamer, woonkamer, keuken of tuin? Dan zagen we graag natuursteen op maat, passend bij jouw wensen.

Badkamer op maat - Maatwerk tegels & Zagerij
Badkamer op maat - Maatwerk tegels & Zagerij

Op maat gezaagd natuursteen 

In onze werkplaats beschikken we over een zagerij, waarmee we natuursteen nauwkeurig zagen. Stel je eens voor: een badkamer met marmeren tegelvloer, een wandafwerking van hardsteen of terrazzo accenten van graniet tegels? Ook voor de woonkamer, keuken of tuin zagen we graag natuursteen op maat. Wat dacht je van een natuursteen vensterbank, een buitendeur dorpel of zwembadrand?

Badkamer op maat - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Begeleiding en planning

Onze badkamer adviseurs Arjan en Bart begeleiden je graag bij jouw badkamer renovatie. Na het selecteren van sanitair, tegels, en meubilair evalueren we het ontwerp. Zodra we alles hebben doorgenomen, maken we graag een transparante offerte voor je op. Hierin vind je alle geselecteerde producten en een overzicht van de bijbehorende kosten, zoals de installatie van de badkamer. Deze offerte is vrijblijvend en geeft je inzicht in het prijskaartje van jouw nieuwe badkamer.

Raaijmakers badkamer adviseurs Arjan en Bart
Raaijmakers installatie team en werkbus

Installatie en oplevering

Zodra we een handtekening onder je offerte hebben staan, gaan we jouw droombadkamer realiseren. Hierbij houden we rekening met jouw beschikbaarheid. Zo houden we je op de hoogte van de levering van producten en hoe de badkamer installatie verloopt. Zodra we de badkamer opleveren lopen we samen alle details lang. Zodat jij met een glimlach van oor tot oor van je nieuwe badkamer gaat genieten.

Badkamer op maat - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Gemert

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken