Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raaijmakers Tegels & Sanitair
Raam 20
5422 WX Gemert
0492 – 362 862 - info@raaijmakerstegelsensanitair.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Houten badkamer accessoires - Houten badkamer accessoires Houten badkamer accessoires - Houten badkamer accessoires

7 houten badkamer accessoires voor meer rust en luxe in de badkamer

Houten badkamer accessoires brengen rust, luxe en karakter aan in de ruimte. Of je nu op zoek bent naar een badplank, houten planken voor de badkamer, of toilet accessoires van hout, wij hebben alles wat je nodig hebt. Ontdek welke houten accessoires de natuurlijke uitstraling in je badkamer te versterken. Zo maak je van de badkamer een nog fijnere plek om je even terug te trekken. Welk accessoire gaat sowieso met jou mee naar huis?

LoooX Silestone Wooden Box met stijlvolle badkamer accessoires

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt #1: Houten opbergbox aan de wand

Houten opbergboxen aan de wand bieden een stijlvolle opbergruimte in je badkamer. Of je nu decoraties, planten of je favoriete cosmetica wil etaleren, deze houten accessoires bieden zowel functionaliteit als sfeer. De combinatie van opbergruimte en de natuurlijke uitstraling versterkt het wellness gevoel in de badkamer.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt #2: Houten wandplankjes

Een houten plankje is een fraaie toevoeging aan de wand. Laat je creativiteit de vrije loop en plaats een wandplankje speels bij de wastafel. Bijvoorbeeld een houten wandplankje dat voor de spiegel doorloopt. Ook de toilethoek biedt legio mogelijkheden voor een houten wandplankje. Bijvoorbeeld boven het inbouwreservoir of in een nis. Een prachtige plek voor decoraties, planten, geurstokjes en cosmetica.

Houten badkamer accessoires - Houten wandplankjes & Eiken opbergkast
Houten badkamer accessoires - Houten wandplankjes & Eiken opbergkast

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt #3: Massief eiken opbergkast

Het lijkt vaak niet noodzakelijk, maar een opbergkast voor de badkamer kan wel degelijk helpen in het organiseren van je benodigdheden. Doe dat in stijl met deze massief eiken opbergkast. Deze houten 'organizer' met horizontaal gefreesd hout is een prachtig verlengstuk van het houten badkamermeubel. Een harmonieuze uitstraling gegarandeerd!

Laat je inspireren door Japandi by Nature, dé natuurlijke badkamertrend van 2024

Organiseer je badkamerspullen in stijl met een massief eiken opbergkast

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt #4: Houten krukje

Een houten krukje voegt rustieke elegantie aan jouw badkamer toe. Of je het nu gebruikt als zitplaats tijdens het aankleden, als plek om handdoeken op te leggen, als tafeltje voor een badkamerplant of gewoon als decoratief accent; een houten krukje creëert een warme en uitnodigende sfeer. Kies uit verschillende houtsoorten en stijlen om een krukje te vinden dat bij jouw badkamerstijl past.

Raaijmakers Tegels & Sanitair denkt graag met je mee welke houten badkamer accessoires bij jouw nieuwe badkamer passen  

Houten badkamer accessoires - Houten krukje & Houten organizer
Houten badkamer accessoires - Houten krukje & Houten organizer

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt #5: Houten organizer

Een houten organizer of opbergbakje voegt functionaliteit en natuurlijke stijl toe aan je badkamer. Of je nu cosmetica of toiletartikelen wilt opbergen; houten organizers bieden een elegante oplossing voor een georganiseerde badkamer. Ontdek de veelzijdigheid van een houten opbergbakje, passend bij badkamerstijlen van industrieel stoer tot zacht elegant.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt #6: Houten badplankje

Een houten badplankje versterkt het wellness gevoel tijdens een ontspannend bad. Deze veelzijdige accessoire biedt ruimte voor je favoriete boek, een glas wijn en zelfs kaarsen. Kies uit diverse houtsoorten en afwerkingen om de perfecte badplank te vinden die bij jouw badkamer past.

Houten badkamer accessoires - Houten badplankje & Houtlook accessoires
Houten badkamer accessoires - Houten badplankje & Houtlook accessoires

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt #7: Accessoires met de uitstraling van hout

Houtlook accessoires zijn welkome aanvullingen op de houden badkamer accessoires. Het krasvaste en waterbestendige karakter opent de deur om stijlobjecten aan vochtige ruimtes toe te voegen. Wat dacht je van deze verticale houtlook stijlen die je gemakkelijk aan een glazen douchewand kunt bevestigen? Het geometrische lijnenspel sluit perfect aan op de Japandi by Nature badkamertrend.

Houten badkamer accessoires - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Gemert

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Meer hout in de badkamer

 

Trend: Japandi badkamer

De Japandi trend ademt de kracht van eenvoud en natuurlijke puurheid. Lees hoe de stijl zich in 2024 verrijkt met 'Japandi by Nature' als uitgangspunt. 

 

Binnenkijken bij een badkamer make-over

Kijk mee hoe je met een paar aanpassingen je badkamer een compleet nieuwe luxe look geeft.

 

Houten badkamermeubel: veelzijdig en vol karakter

Met een houten badkamermeubel heb je een stijlvolle, duurzame eyecatcher te pakken. Ontdek de veelzijdigheid van dit natuurlijke materiaal.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken